Om Salon 94

Historien om Salon 94

Jeg, indehaver Bente Sø Kristensen, har været frisøruddannet side 1984 og jeg har siden jeg blev uddannet været rigtig glad for mit fag og mit arbejde. Jeg har haft Salon 94 siden februar 2007, og der har været mange mennesker igennem min lille salon siden da.

Det betyder meget for mig at kunden er i centrum og at kunden er tilfreds når han eller hun går herfra. Jeg sætter en ære i mit arbejde og i at tilbyde behandlinger med miljøvenlige produkter.

Miljøvenlig frisør

Jeg arbejder altid med miljøvenlige, økologiske og svanemærkede produkter da dette altid har stået mit hjerte meget nært. Jeg sælger også miljøvenlige, økologiske og svanemærkede produkter i salonen.

Jeg er en person der går op i mindfulness, jeg tænker meget på sundhed både i forhold til liv og sjæl, og jeg dyrker derfor også yoga. Det betyder meget for mig, hvordan man lever i hverdagen i forhold til sund kost mm.

Jeg er på kursus ind imellem for at vedligeholde min viden og mine færdigheder inden for faget. Det er vigtigt for mig at følge med i nye trends inden for frisørfaget. Jeg er på kursus ca. 2-4 gange om året.