Produkter

Produkter

Her finder du hårpleje-produkter til både kvinder og mænd.
Shampoo, voks, styling, hårfarve og hårkur til dig der gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit hår og udseende.


HairMaker


Er et nyt og unikt produkt til mænd og kvinder i alle aldre. HairMaker er bomuldsfibre, der fæstner sig til dine hårstrå, så de fylder mere.Det tager kun et øjeblik om morgenen og en hurtig hårvask, når dagen er slut.
Bomuldsfibrene er et naturprodukt, der ikke irriterer din hovedbund eller ændre hudens og hårets balance.
HairMaker fås i fem farver: Grå, lys brun, mellem brun, mørk brun & sort De kan alle blandes indbyrdes, så du kan få præcis den nuance, der passer til din naturlige hårfarve. Ønsker du at blande, skal du ikke købe et helt ekstra sæt, men en HairMaker Build i den farve, du skal blande med. HairMaker er nemt at påføre.

Macadamia


I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der findes overalt i området omkring det sydlige Stillehav, og de unikke og sjældne Argan frø fra Nord Afrikas Berber region, har naturen givet os nogle af de mest gavnlige elementer for en sund hud og hår.
Macadamia Natural Oil’s produkter kombinerer disse meget næringsholdige olier af nødder med specielle blandinger fra naturens mest nærende planter, formuleret til at give den ultimative genopbyggelse og vedligeholdelse af håret.
Macadamia er ikke bare endnu en hårplejeserie. Disse produkter er intet mindre end revolutionerende, innovative og anderledes. Serien består af 6 forskellige produkter. Der findes olie, spray olie, shampoo, conditioner og hårmaske, alle er skabt til at forandre dit syn på et godt plejeprodukt.
Det er ikke rigtigt til at tro det, før du har prøvet det. Efter bare én påføring, er håret som skabt på ny. Beskyttet mod solens stråler, ekstremt glansfuldt, blødt, fyldigt, velduftende, krusfrit, let at sætte, forlænger holdbarheden på kosmetisk hårfarve og får håret til at tørre op til 50% hurtigere.

Hent brochuren og læs mere om Macadamia produkterne her….

Zenz Therapy


Velvære med naturlig hår-og hudplejeserie

ZenzTherapy er en moderne økologisk hårplejeserie, der kombinerer professionel hårpleje med ren klassisk aromaterapi. Lad dig inspirere og kombinér ZenzTherapy produktene ud fra dine behov for følelsesmæssig balance samt hårplejende effekt. Resultatet bliver et sundt, glansfuldt og vitalt hår samt mindre stress og højere livskvalitet.
ZenzTherapy er en professionel og naturlig hårpleje og hudplejeserie, der tager udgangspunkt i aromaterapiens velgørende univers. Alle produkter er naturlige og økologiske – uden parabener, farvestoffer eller kunstig parfume. Vi anvender aromaterapeutiske duftstoffer fra planter, der er certificerede økologiske, biodynamiske eller vildtvoksende. Alt med respekt for og hensynstagen til både vores indre og ydre miljø.

ZenzTherapy shampoo og conditioner

ZenzTherapy er en moderne økologisk hårplejeserie, der kombinerer professionel hårpleje med ren klassisk aromaterapi. Lad dig inspirere og kombinér ZenzTherapy produktene ud fra dine behov for følelsesmæssig balance samt hårplejende effekt. Resultatet bliver et sundt, glansfuldt og vitalt hår samt mindre stress og højere livskvalitet. Både Shampoo og Conditioner serien består af 6 forskellige varianter, som kan anvendes på tværs af hinanden.

SOULGLOW


Soulglow har eksisteret siden 2006 og er en serie af professionelle stylingprodukter, der har fokus på kundens sundhed.
Soulglows produkter er alle miljøvenlige, allergitestede og er tildelt Svanemærket, der er det Nordiske Ministerråds miljømærke. Soulglow opfylder også kravene om mindst mulig miljøbelastning, hvilket blandt andet betyder at deres emballage er nedbrydelig. Soulglow har udviklet en række produkter der kan bruges af hele familien og som passer til alle hårtyper.
Produkterne er produceret af ingredienser der er dokumenteret gavnlige og naturligt forekommende. Soulglows shampoo og balsam kan anvendes til både farvet og almindeligt hår og indholdet af hvedeprotein og provitamin B5 er med til at styrke håret og tilføre fugt.
Vi synes soulglow har den bedste wax i hele verden.

Hent folderen om SoulGlow svanemærkning her…..

 GOLD PRODUCTS


Er en professionel hårpleje serie der er fokuseret på mode og trends.
Produkterne er udviklet og skabt af nogle af de førende stylister
i Skandinavien som deler den samme vision for futuristiske hårprodukter.
Miljøvenlige produkter som er multifunktionelle, giver styrke og holdbarhed til frisuren, og mulighed for at skifte udseende og look, som moden dikterer det.
Hårplejeserien er skabt ud fra vores personlige filosofi: ”Vi tør at udfordre, for at skabe fremtiden”. Inspireret af det bedste fra naturens dufte, farver og strukturer.
Produkterne er for det meste udelukkende fremstillet af bæredygtige ressourcer, ved brug af rene æteriske olier, plante ekstrakter og naturlige antioxidanter.
GOLD, en forkælende vifte af produkter som er innovative og funktionsdygtige.

HD Life Style


Vi har fået disse produkter i vores sortiment, og vi er stolte over at kunne præsenterer HD Life Style.
Styling serien består af 16 unikke produkter, der er opdelt i to serier. De hvide produkter er mest til styling, hvor de sorte produkter er mere til finish.
Af de mest populære produkter, kan nævnes: Sea mist spray (saltvands spray), Wave defining fluid (krøllecreme med afstivning), Extra strong gel spray, Glossy Wax og Hairspray extreme.

Hent vores HD Life Style brochure hvor du kan læse om hvert enkelt produkt.

Pure nan


Pure nan indeholder ikke parfume, farvestoffer og parabener, hvilket er til gavn for huden, håret og ikke mindst miljøet.
Hele serien er opbygget af specielt udvalgte ingredienser.
Af ingredienser kan nævnes økologisk Shea
Butter og Aloe Vera, der begge har beskyttende og helende og fugtgivende egenskaber samt Keratin og
vitaminer, der virker genopbyggende på håret.
Serien er af højeste kvalitet, meget drøj i brug og skåner samtidigt miljøet.

Pure Pact


Pure Pact er en hel serie af eksklusive, professionelle hårplejeprodukter, der er fremstillet på en bæredygtig måde. Purepact er den økologiske og aromaterapeutiske del af p.a.c.t. det er en fuldendt livsstil og uddannelse, der vil give dig den nødvendige viden for at kunne få det maksimale udbytte af produkterne.
Purepact er lavet til den moderne verden, og fokus er derfor rettet mod kunder i alle aldre, kunder af begge køn og kunder fra alle etniske baggrunde. det er en tilgang, der går på tværs af generationerne, der inkluderer kunderover 50, ”de unge over 30”, generation x, teenagere, samt børn.
Purepact repræsenterer ansvarsbevidste forretningsmetoder, der er baseret på et fastforankret miljømæssigt engagement. vores produkter kommer fra naturmæssigt ansvarlige resourcer, indeholder ingen animalske ingredienser og er ikke testet på dyr. vores emballage er lavet af genanvendt materiale, og der tilbydes store re-fill beholdere, således at man ved en fortsat brug af vores produkter samtidig medvirker til at bevare jordens begrænsede ressourcer. vi tilbyder de reneste, mest miljømæssigt ansvarlige topkvalitetsprodukter, der forener det sunde liv med bevarelsen af vores miljø. vi bruger de nyeste og mest brugervenlige ingredienser, der findes på markedet og kombinerer dem med de reneste naturlige ingredienser og tilbyder det bedste fra både naturen og videnskaben.

Salon 94

v/ Bente Sø Kristensen
Vestergade 54
7700 Thisted
Cvr. 30007638


Tlf. 61603414
E-mail: bentesk@mail.dk

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk